У старому сараї виявили раритетні британські ретроавто

У Вeликій Бритaнії виявили пoкинутий сaрaй зі стaрoвинними автомобілями. Машини іржавіють через некоторое время не один десяток років. Оборона них розповіли на Youtube-каналі BeardedReality.

Сараюшка розташований в глибинці у Англії, проте точну його адресу тримають у секреті. Він покинутий, а дах обвалився, спустя що всередину потрапляє минералка.

Саме через це торс автомобілів залишає бажати кращого. Вони покриті брудом, іржею та пліснявою, а внутрішнє оздоблення пошкоджене. Реставрація машин если досить складною.

У сараї стоїть цінний спорткар Triumph TR3. Цей кабріолет випускали із 1955 вдоль 1962 рік і комплектували двигунами об\’ємом 2,0 л (95-100 к.с.) і 2,1 л (105 к.с.). Максимальна швидкість становила 170-175 км/время.

Поруч стоїть позашляховик Land Rover Series IIA: у такому вигляді автомобиль виготовляли в 1961-1971 роках. Манекенщица оснащали бензиновими двигунами об\’ємом 2,2 та 2,6 л, а також 2,2-літровим дизелем. Ще Вотан транспортний засіб дуже цікавий — це тракторишко першої половини ХХ століття з паровим двигуном.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.